macerada afis 350xMacerada 2015 hazırlıkları hız kazandı.

İlk iki yıl Burgazadası'nda başlayıp, Heybeliada'da tamamlanan yarışta bu yıl değişiklik yapıldı.

2013 ve 2014 yıllarında yarışmanın yüzme etabı Burgazadası'nda başlamış ve Heybeliada'ya yüzülmüştü. Yarışmanın bisiklet ve oryantiring etapları ise Heybeliada'da koşulmuştu.

6 Eylül 2015 tarihinde yapılacak Macerada yarışlarının yüzme etabı Heybeliada önlerinde başlayacak ve Büyükada'ya yüzülecek. Yarışmanın bisiklet ve oryantiring etapları, Büyükada'da koşulacak.

Böylelikle, ilk iki yıl yarışmaya katılmış olan macera tutkunları, bu defa yepyeni bir parkurla ve yeni sürprizler, zorluklarla baş etmek zorunda kalacaklar.

Maltepe Park AVM, Salcano ve Magma Dergisi sponsorluğunda yapılacak yarışı, Dağ Keçisi ve İstanbul Orienteering Grubu teknik olarak organize ediyor. Yarışmayı kazanan ilk üç takıma Salcano’dan bisiklet ve Magma Dergisi’nden yıllık abonelik hediye edilecek. Adalar İlköğretim okullarında okuyan 157 öğrenci ise kendileri için oluşturulan özel etapta macera dolu anlar yaşayacak.

Yarışmanın kayıtları uzatıldı

Kontenjanı 50'den 75 takıma çıkarılan 2015 yarışlarında kayıtlar takım başına 200 TL... Daha önce 25 Ağustos 2015 olarak belirlenen son kayıt tarihi talep üzerine 30 Ağustos 2015'e ötelendi.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ

Adalararası MacerAda Yarışları'ndan haberdar olmak için e-bültenimize abone olabilirsiniz...

2019 SPONSORLARI

magma 240x

islands rotary 240x